Rešitev za vaše težave z napajanjem

Napajanje neposredno iz napajalnega omrežja je pri občutljivih napravah lahko problematično.

Z brezprekinitvenim sistemom napajanja (UPS) lahko zaščitite napajalno omrežje za vse zgoraj omenjene vrste opreme in odpravite težave v opisanih primerih.

Če želite izvedeti, kako vam UPS lahko pomaga, si oglejte spodnjo povezavo.

Kaj je UPS in čemu je namenjen?

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@46968216

Vremenske razmere

Neugodne vremenske razmere lahko ogrozijo neprekinjenost in kakovost napajanja. Zaradi velikih prenapetosti, ki jo povzročijo udari strele, lahko med nevihtami pride do izpadov napajanja, nepopravljive škode na računalnikih in izgube podatkov.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@246879d1

Industrijski pogoji

Industrijska okolja predstavljajo veliko tveganje zaradi prisotnosti velikih strojev, kot so varilniki, in električnih motorjev, ki lahko povzročijo padec napetosti na večjem območju. Ti padci napetosti, tako kot napetostne konice in manjše prekinitve napajanja, predstavljajo veliko nevarnost za celovitost podatkov.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@84eea887

Obratovalni pogoji

Zaradi električnih motenj na delovnem mestu, ki jih povzročajo fotokopirni stroji, dvigala, fluorescenčne sijalke, kompresorji in električni motorji, nenehno prihaja do težav. To se morda zdi nepomembno, vendar lahko čez čas bistveno zmanjša življenjsko dobo računalnikov in druge občutljive opreme.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@9c6a0601

Človeška napaka

Nepredvidljive nesreče so eden od najpogostejših vzrokov za nenadno prekinitev napajanja. To vključuje delo na napajalnem omrežju in različne nezgode, ki lahko povzročijo izpad, električne sisteme z napačno nazivno napetostjo in vsakodnevne nesreče v pisarni, zaradi katerih je treba vtič izvleči iz napajalnega omrežja.