diris_876_a_pro_jpg

DIRIS A80

Večfunkcijski merilniki – PMD + RCM Nadzor energije in okvarnih tokov - mere 96 x 96 mm

DIRIS A80 je večfunkcijski merilnik za montažo na nosilno ploščo, ki vključuje nadzor toka RCM (nadzor diferenčnega toka) za omrežja s TN-S in TT nevtralnimi sistemi, ter izboljšane funkcije beleženja podatkov za shranjevanje krivulj kakovosti in dogodkov RCM. DIRIS A80 zagotavlja vse meritve, ki so potrebne za projekte energetske učinkovitosti, funkcija RCM pa daje preventivne podatke o uhajavih tokovih, ki so nepogrešljivi za preprečevanje izpadov inštalacij pri aplikacijah kritičnega pomena.

Glavne prednosti

Majhne dimenzije
DIRIS A80 združuje dva komplementarna izdelka v enem ohišju dimenzij 96 x 96 mm za montažo na nosilno ploščo, s čimer je omogočena hitrejša montaža in se porabi manj prostora. DIRIS A80 vključuje:
- večfunkcijski merilnik z izboljšanimi funkcijami beleženja dogodkov, ki shranjuje krivulje za dogodke kakovosti.
- napravo RCM za nadzor okvarnega toka (nadzor diferenčnega toka).

Skladnost s standardom EN 50160
- V standardu EN 50160 so opredeljeni dogodki, povezani s kakovostjo električnih omrežij. DIRIS A80 zajema napetostne dogodke v skladu s tem standardom.

Vložena patentna prijava
Samodejno prilagajanje alarmne meje uhajavega toka bremenskemu toku preprečuje lažne alarme.

Skladnost s standardom IEC 61557-12
Vse naprave za nadzor učinkovitosti (PMD), ki so zasnovane za merjenje in nadzor električnih parametrov v distribucijskih omrežjih, so skladne z visokim standardom IEC 61557-12. Skladnost s standardom IEC 61557-12 zagotavlja visoko raven učinkovitosti opreme z vidika meroslovja, mehanskih lastnosti in varovanja okolja (elektromagnetna združljivost, temperatura itn.).

Programska oprema za upravljanje
• Dodatno je na voljo omrežni modul s funkcijo spletnega strežnika: Za daljinski nadzor meritev, pregledovanje podatkov in izvoz krivulj obremenitve brez posebne programske opreme (dostop prek spletnega brskalnika).
• Program Analysis: Analiza podatkov o dogodkih za izboljšanje zanesljivosti električnega sistema.
• Program Easy Config: Za hitro in preprosto konfiguracijo naprave na daljavo; konfiguracijske datoteke je mogoče prekopirati iz naprave DIRIS A80 ali jih poslati vanjo, ustvarijo pa se lahko tudi brez
vzpostavljene povezave in pošljejo pozneje. Z eno samo datoteko lahko konfigurirate več naprav, kar je uporabno predvsem za izdelovalce opreme (OEM) in graditelje razdelilnih plošč.