Visoka razpoložljivost vašega poslovanja, stroškovno ugodna zaščita in hiter odziv na nepredvidljive zahteve

Za obvladovanje naraščajoče zahtevnoste IT infrastrukture, ki zahteva največjo možno razpoložljivost, potrebe po nižjih stroških obratovanja in prilagodljivosti pri nadgradnji moči,  podjetje SOCOMEC trgu predstavlja MODULYS GP, inovativno novo generacijo modularnih UPS-ov.
MODULYS GP je načrtovalo, razvilo in izdelalo podjetje SOCOMEC, specializiran evropski proizvajalec z več kot 20-letnimi izkušnjami pri dobavi modularnih rešitev.Izdelek je zasnovan tako, da zagotovlja optimalno razpoložljivost, možnost nadgradnje in daljšo življenjsko dobo za aplikacije kritičnega pomena v računalniških sobah, podatkovnih centrih, bankah, zdravstvenih ustanovah, zavarovalnicah, telekomunikacijskih podjetjih itd.
Sistemska arhitektura je osnovana na seriji vstavljivih napajalnih in akumulatorskih modulov za hitro menjavo (t.im.»hot swap«). Te vstavljivi moduli so načrtovani tako, da omogočajo hitrejšo in enostavnejšo namestitev,  več možnosti prihodnjih razširitev in imajo izboljšano možnost servisiranja.

Ukrepajte danes z našimi rešitvami