MODULYS GP: Sledite nepredvidljivemu razvoju vaše IT infrastrukture

MODULYS GP je nova inovativna generacija modularnih UPS-ov, ki izpolnjuje zahteve IT infrastrukture po največji razpoložljivosti, ohranjanju nizkih stroškov in obvladovanju nepredvidljivih  prihodnjih zahtev.
Serija MODULYS GP, ki je bila načrtovana, razvita in izdelana v Evropi, zagotavlja absolutno neprekinjenost poslovanja in prilagodljivost IT infrastrukture za skladnost s kratkotrajnimi zahtevami po kapaciteti in dolgotrajnimi zahtevami po rasti, skupaj s stroškovno učinkovitostjo in hitrim razvojem.

Zaščita v nestanovitnem vremenu

Poškodba opreme ali izguba podatkov zaradi problemov z električno energijo imata lahko resne negativne posledice za vaš posel ne glede na to, ali delate v velikem podjetju ali doma.
Že več kot 45 let Socomec nudi rešitve za zaščito napajanja najbolj kritičnih aplikacij: podatkovnih centrov, telekomunikacij, industrijskih procesov, medicinske opreme… Enako raven strokovnega znanja in izkušenj vključujemo v družino naših eno faznih UPS-ov. Le-ta združuje kompaktnost, modularnost, rack izvedbe in široko paleto dodatne opreme za mrežne aplikacije.

  • image-from-the-document-manager
  • image-from-the-document-manag-1
  • image-from-the-document-manag-2