When energy matters

Podjetje Socomec vse od svoje ustanovitve pred skoraj sto leti razvija svoje strokovno znanje, da lahko zagotavlja inovativne rešitve za učinkovito delovanje električnih sistemov, predvsem kritičnih.

MODULYS GP: Sledite nepredvidljivemu razvoju vaše IT infrastrukture

MODULYS GP je nova inovativna generacija modularnih UPS-ov, ki izpolnjuje zahteve IT infrastrukture po največji razpoložljivosti, ohranjanju nizkih stroškov in obvladovanju nepredvidljivih  prihodnjih zahtev.
Serija MODULYS GP, ki je bila načrtovana, razvita in izdelana v Evropi, zagotavlja absolutno neprekinjenost poslovanja in prilagodljivost IT infrastrukture za skladnost s kratkotrajnimi zahtevami po kapaciteti in dolgotrajnimi zahtevami po rasti, skupaj s stroškovno učinkovitostjo in hitrim razvojem.

Zaščita v nestanovitnem vremenu

Poškodba opreme ali izguba podatkov zaradi problemov z električno energijo imata lahko resne negativne posledice za vaš posel ne glede na to, ali delate v velikem podjetju ali doma.
Že več kot 45 let Socomec nudi rešitve za zaščito napajanja najbolj kritičnih aplikacij: podatkovnih centrov, telekomunikacij, industrijskih procesov, medicinske opreme… Enako raven strokovnega znanja in izkušenj vključujemo v družino naših eno faznih UPS-ov. Le-ta združuje kompaktnost, modularnost, rack izvedbe in široko paleto dodatne opreme za mrežne aplikacije.

  • image-from-the-document-manag-1
  • image-from-the-document-manag-2