Umetnost ima pri družbi Socomec že dolgo časa posebno mesto: koncerti, razstave, ustvarjalni dogodki ... v preteklosti se je odvilo mnogo umetniških partnerstev, povezanih z večjimi dogodki podjetja, ki so pokazali našo odprtost za ustvarjalnost v najširšem smislu. Danes v izraz podpore nadaljnji rasti Skupine Socomec oblikujemo nov umetniški podvig, ki se vrti okoli ulične umetnosti ...

Ivan Steyert
Ivan Steyert
Glavni direktor
SOCOMEC

Del naše politike za odprtost

»Podjetja igrajo vlogo pri spodbujanju te izredno sodobne in mladostniško usmerjene oblike umetniškega izražanja. Ta podjetja imajo pogosto velike neizkoriščene površine, ki jih od zunaj vidi veliko ljudi: vzdolž cest, avtocest in železniških prog. Je oblika aktivnega umetniškega pokroviteljska, ki jo je mogoče vključiti v družbeni element naše politike na področju korporativne družbene odgovornosti.«

2020 – leto, polno barv

S freskami in umetniškimi predstavami, prilagojenimi električnimi omaricami ali festivalom ulične umetnosti z lokalnimi in mednarodnimi umetniki – dogodek Colors Urban Art družbe Socomec je v letu 2020 rodil obilo sadov. Oglejte si naš retrospektiven videoposnetek!

Več kot 100 omaric
za obarvanje mesta

V središču strasbourške evrometropole leži več kot 100 električnih omaric, ki so jih personalizirali ulični umetniki. Te omarice, ki so urbani simbol našega področja delovanja, lahko najdete v vseh vrstah sosesk in so postale priljubljeno sredstvo umetnikov iz kolektiva Colors Urban Art powered by Socomec.

right

Freske na naših zidovih

Ulična umetnost ima svoje mesto tudi v družbi Socomec. Ulični umetniki Kazy, Stom 500 in Pisco so v zadnjih letih delali na naši fasadi. Rodilo se je sodelovanje, ki ga cenijo naši zaposleni, obiskovalci in sosedje.