Socomec je industrijska skupina s 4200 zaposlenimi. Ustanovljena je bila leta 1922. Naše temeljno poslovanje – razpoložljivost, nadzor in varnost nizkonapetostnih električnih omrežij z večjim poudarkom na energetski učinkovitosti strank. Leta 2023 je družba SOCOMEC ustvarila 843 milijone evrov prihodkov.

Kultura neodvisnosti

Neodvisnost Skupine Socomec zagotavlja nadzor nad sprejemanjem lastnih odločitev, skupaj s spoštovanjem vrednot, ki jih zagovarjajo delničarjih iz lastne družine in ki jih delijo tudi zaposleni. S približno 30 podružnicami na vseh petih celinah družba Socomec zasleduje mednarodni razvoj, usmerjen na področje industrijskih in storitvenih načinov uporabe, kjer kakovost njenega strokovnega znanja predstavlja ključno prednost.

Duh inovacij

Kot nesporni proizvajalec sistemov UPS, statičnih preklopnih sistemov, pretvornikov energije in merilnih naprav namenja družba Socomec področju raziskav in razvoja skoraj 8 odstotkov prihodkov od prodaje. S tem lahko Skupina dosega svoja prizadevanja za prednost na področju tehnološkega razvoja.

left
Vizija strokovnjaka

Kot proizvajalec s popolnim nadzorom na svojimi tehnološkimi postopki se družba Socomec razlikuje od splošnejših ponudnikov. Skupina nenehno izboljšuje svoja področja strokovnega znanja, da bi lahko strankam ponudila vedno bolj prilagojene in ustrezne rešitve.

right

Prilagodljiva proizvodna struktura

Skupina ima dva evropska centra odličnosti (v Franciji in Italiji), hkrati pa koristi tudi konkurenčne proizvodne obrate, kot je obrat v Tuniziji, in lokacije na večjih nastajajočih trgih (Indija in Kitajska). Vsa ta mesta so uvedla sistem nenehnega izboljševanja na podlagi načel vitkega vodenja ter tako lahko zagotavljajo visoke ravni kakovosti ter izpolnjujejo roke in zahteve za stroške, ki jih pričakujejo stranke.

Osredotočenost na storitve

Naše strokovno znanje proizvajalca se naravno razteza čez celoten nabor storitev, ki so zasnovane za lažjo raziskavo, uvedbo in delovanje naših rešitev. Naše storitvene ekipe so svoj ugled zgradile na zaupanja vrednem vodenju, prilagodljivih veščinah in odzivnosti.

left
Odgovorna rast

Kot Skupina, ki je odprta za vse kulture in odločno zavezana človekovim vrednotam, Socomec spodbuja pobude in predanost zaposlenih. Delovni odnosi temeljijo na načelih partnerstva in spoštovanja skupne etike. S predanostjo doseganju skladnega in trajnega razvoja Skupina Socomec popolnoma sprejema svoje dolžnosti ne samo do svojih delničarjev, zaposlenih, strank in partnerjev, temveč tudi do družbe kot celote in svojega okolja. Skupina Socomec je od leta 2003 podpisnica pobude Global Compact.

right