Bolnišnica Sarreguemines

Jean-Marie BICHLER, glavni inženir v bolnišnici Sarreguemines, razlaga, zakaj izbrati Socomec

 

Bolnišnica Sarreguemines (268 postelj) ponuja celoten obseg kliničnih storitev. Tehnični sistemi v bolnišnici vključujejo kirurško enoto, porodnišnico in območje, rezervirano za medicinsko slikanje. Operacijska dvorana mora ostati vseskozi delujoča. Vloga medicinskega osebja je zagotoviti pravilno nego za paciente. Naše delo je, da zagotovimo električne sisteme, ki delujejo.

 

testimonial-sarreguemines-hospital_pic.jpgZagotoviti moramo napajanje za vseh osem operacijskih dvoran. Tehnična rešitev mora zagotoviti največjo možno razpoložljivost napajanja za te dvorane. Tehnični svetovalci so se odločili, da je potrebno namensko napajanje za vsako dvorano.

Podjetje Socomec je bilo izbrano, da opremi vse operacijske dvorane z medicinskimi IT razdelilnimi omarami, ki vključujejo preklopno stikalo na nivoju prišlekov, modularni UPS, IMD in medicinski IT transformator.

Izdelki, ki so vgrajeni v te omare, so robustni in zanesljivi.

 

Izvajanje postopkov vzdrževanja v eni izmed operacijskih dvoran ne vpliva na razpoložljivost drugih dvoran. Zanašamo se na to rešitev.

 

> Odkrijte, kako vam lahko podjetje Socomec pomaga zagotoviti delovanje vaših zdravstvenih ustanov