Univerzitetna bolnišnica Rennes

Loïc BARDOU, vodja vzdrževanja v univerzitetni bolnišnici Rennes razlaga, zakaj izbrati Socomec

 

Univerzitetna bolnišnica Rennes ima enajst standardnih prostorov za radiološka dela in pet radioloških prostorov v kardiološkem in pnevmološkem centru. Ti prostori so opremljeni z napredno opremo za medicinsko slikanje in kirurško pomoč, ki ne dopušča nobenega izpada napajanja, niti za kratek čas.

 

testimonial-rennes-university-hospital_pic.jpg

V letu 2009 smo želeli priskrbeti napajanje za 4 milijone evrov vredno medicinsko električno opremo, ki se uporablja v petih naših prostorih za radiološka dela, z rešitvami, ki zagotavljajo najboljši kompromis med tehnično izvedbo in ekonomičnostjo.
S podjetjem Socomec smo se odločili za 300 kVA DELPHYS MX UPS, da je ta zaščitna rešitev združena za vseh pet prostorov. Kombinacija sistema flywheel z akumulatorji je pomenila tudi, da sistem lahko prevzame temenske tokove, do katerih pogosto prihaja pri delovanju opreme za medicinsko slikanje.

Ta konfiguracija pomaga tudi preprečiti prezgodnje staranje akumulatorjev. Poleg tega pa en sam kos opreme za napajanje petih prostorov pomeni, da smo sposobni optimizirati našo investicijo. Kombinacija sistema flywheel z akumulatorji pomaga tudi znižati naše stroške vzdrževanja in delovanja.

 

Ko se je bilo treba odločiti, smo izbrali ponudbo podjetja Socomec zaradi njihovega inženirskega znanja, nasvetov, podpore in vodenja pri uvajanju tega inovativnega in strateškega projekta za radiološke ustanove v bolnišnici.

 

> Odkrijte, kako vam lahko podjetje Socomec pomaga zagotoviti delovanje vaših zdravstvenih ustanov