Zakaj izbrati Socomec?

Podjetje SOCOMEC s prek 90 let izkušenj ponuja serijo stikal in komponent za popolno rešitev za zaščito z varovalkami. Naše partnerstvo vam zagotavlja tudi dodatne prednosti:

picto_349_a_50-50.jpg Odzivno komercialno omrežje

Naše inženirske ekipe so si svoj ugled ustvarile s svojo zaupanja vredno bližino, strokovnim znanjem in sposobnostjo, da prisluhnejo strankam.

picto_351_a_50-50.jpg Širok izbor

Ne glede na področje vaše dejavnosti (industrija, podatkovni center, fotonapetostni sistemi itd.) boste v tej družini izdelkov našli rešitev za svoje zahteve po zaščiti električne opreme.

picto_350_a_50-50.jpg Visoko kakovostni izdelki

Podjetje SOCOMEC je pri svojih strankah poznano po zanesljivosti svojih rešitev z varovalkami.

picto_352_a_50-50.jpg Prilagojene rešitve po naročilu

Ali so vaše zahteve izven standardne ponudbe? Kot specializiran proizvajalec lahko naše naprave prilagodimo vašim posebnim zahtevam. Za razgovor o vaših možnostih se obrnite na vašo kontaktno osebo.

 • Zakaj izbrati zaščito z varovalkami?

  • Rešitve z varovalkami: jasne prednosti pred odklopniki

  • Podjetje SOCOMEC je vedno poudarjalo prednosti varovalk za varnost oseb in zaščito opreme. Zaščita z varovalkami zagotavlja veliko prednosti pred zaščito z odklopniki v številnih aplikacijah.
   Varovalčni ločilniki zagotavljajo zanesljiv odklop in zaščito pred električnim napajanjem za zaščito motorja.
   Pregled glavnih prednosti:

  • fuser_489_c_fr_100-90.jpgZnatna omejitev kratkih stikov

   Termični in mehanski učinki, do katerih pride med kratkim stikom, so lahko precej veliki. Hitrost, s katero lahko varovalka prekine napajanje, omogoča mnogo večjo omejitev kratkostičnega toka, kot jo omogoča tehnologija odklopnikov.

  • fuser_493_c_fr_100-90.jpgEnostavno razlikovanje

   Varovalke omogočajo popolno razlikovanje, ne glede na kratkostični nivo. To je zagotovljeno takoj, ko je razmerje med varovalko pred napravo in za napravo najmanj 1:6. Ta lastnost zagotavlja brezhibno neprekinjeno napajanje.

    

  • Visoka izklopna zmogljivost

   Varovalke imajo izklopno zmogljivost 100 kA (ali več); zato ni potrebno preveč skrbeti za kratkostični tok, ko izbirate izdelek s pravimi lastnostmi.

  • Vidna razklenitev kontaktov

   Po odpravi kratkega stika se proizvedena energija absorbira v kremenčevem steklu in ostane ujeta v telesu varovalke, kar zaustavi širjenje obloka ali celo izmet belih vročih delcev.

  • Vidna dvojna razklenitev kontaktov

   Varovalčni ločilniki zagotavljajo prekinitev pred napravo in za napravo, kar omogoča povsem varno zamenjavo.

 • Odkrijte našo serijo zaščite z varovalkami