trafo_108_001_pro_jpg

Tokovni transformatorji

Od 5 do 6000 A

Socomecovi tokovni transformatorji SOCOMEC pretvarjajo primarni primarni tok v izhodni sekundarni tok s standardizirano izhodno vrednostjo. Standardno so opremljeni z odstranljivimi priključnimi pokrovčki in dvojnimi priključki, s čimer je omogočeno kratkostičenje sekundarnega izhoda brez tveganja.
Pritrdimo jih z dvema navojnima kovinskima nosilcema, oziroma pritrdimo na DIN-letev s sponko. Povezave so vijačne ali s pritrdilnim mehanizmom za hitro montažo za DIN zbiralke.
• Razred točnosti: 0.2s - 0.5 ali 1.
• Dielektrična trdnost: 3 kV - 50 Hz - 1 min.
• Delovna frekvenca: 50-60 Hz.
• Trajna preobremenitev: 1,2 In.
• Razred zaščite: E (120 °C).

Glavne prednosti

Prilagojeni razred natančnosti
Da boste s svojimi večfunkcijskimi merilniki DIRIS in števci električne energije COUNTIS dosegali najboljše rezultate, vam lahko dobavimo tokovne transformatorje z naslednjimi razredi natančnosti: 0.2s; 0.5; 1 ali 3.

Velika izbira različnih nazivnih tokov in mer
Vaš merilni proces lahko optimizirate za vsake zahteve glede nazivnega toka, porabe prostora, velikosti vodnikov ali razreda natančnosti. V naši ponudbi je na voljo široka paleta standardnih kombinacij, posebne različice pa so na voljo po naročilu (z drugimi razmerji, za tropske razmere, posebne frekvence, razrede ali obremenitve).

Hitra in enostavna namestitev
Naši tokovni transformatorji so prilagojeni za vse vrste pritrditve: robno ali plosko, na DIN-letev ali nosilno ploščo. Implementacija je enostavna in hitra.