Poiščite najboljšo konfiguracijo DIRIS Digiware!

Meter Selector podjetja Socomec je vaš digitalni pomočnik, ki vam pomaga najti najboljšo konfiguracijo DIRIS Digiware za vaše energetsko učinkovite projekte - in to vse s samo nekaj kliki!
• Vnesite informacije v zvezi z vašim projektom
• Prenesite vezalno shemo in seznam materiala
• Poiščite vse vaše dokumentirane projekte na vašem osebnem računu

Spletno orodje za enostavnejšo izbiro UPS-a

Podjetje Socomec ponuja orodje za pomoč pri izbiri najboljše rešitve za neprekinjeno napajanje vašega poslovanja, vključno s podatki o izdelku in tehničnimi informacijami.

 

UPS Selector - Ali iščete UPS? Poiščite ga tukaj.

eRULER - pomoč pri izbiri in priključitvi vašeg UPS-a.

Enostavno načrtovanje elelktričnih inštalacij za UPS naprave!

Vaš osebni strokovnjak

Socomec je razvil orodje, za enostavno načrtovanje inštalacijskih parametrov. Predvideno je za uporabo na računalniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. Priročno eRAČUNALO vam pomaga, da hitro in enostavno določite ključne električne parametre v cilju izbire optimalne inštalacijske infrastrukture za UPS napravo, pred priključitvijo naprave.
Socomecovo pametno orodje vas, v le nekaj enostavnih korakih, vodi skozi ključna vprašanja glede sestave, vhoda, izhoda, omrežja in nazivne moči naprave, da bi vam podalo idealno rešitev za lokalno električno infrastrukturo.
Bolj enostavno ne bi moglo biti - dobrodošli v Socomecov svet. 

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@ae38276a

Energijska učinkovitost: kako sprejemati prave odločitve?

Uporabniki zgradb v industriji in storitveni panogi se zdaj zavedajo naslednjih dejstev: na eni strani se srečujejo z nenehno naraščajočimi potrebami po energiji in stroški, na drugi strani s potrebo po zmanjševanju emisije ogljika na globalni ravni, zato. Učinkovite rešitve so potrebne za odločanje na podlagi dejstev in upravljanje dejavnosti …