PROFIBUS

Model naprave*  :
 
Moč naprave*  :
 
Operacijski sistem za to aplikacijo*  :
 
 
Daljinski sistem spremljanja (če je uporabljen)  :
 
Država  :
 

LICENČNA POGODBA* (pravni pogoji)
Avtorske pravice:
Navedeni podatki niso pogojeni in se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila. Proizvajalec programske opreme ne prevzema odgovornosti za te podatke. Opisana programska oprema se pridobi na osnovi licenčne pogodbe in zavezanosti k tajnosti (tj. da se programska oprema ne posreduje naprej).
Kupec lahko ustvari eno kopijo programske opreme za namene obnovitve. Noben del te opreme se ne sme posredovati tretjim osebam v elektronski ali fizični obliki, v obliki fotokopij ali v podobni obliki brez izrecnega pisnega privoljenja proizvajalca programske opreme.
V povezavi s tem veljajo zakoni o avtorskih pravicah v EU.
Copyright (c) 2002-2003 SOCOMEC UPS, Isola Vicentina, Italija. Vse pravice pridržane.
Omejeno jamstvo:
Ta programska oprema in priložena gradiva so na voljo brez kakršnega koli jamstva. Uporabnik v celoti prevzema tveganje za kakovost programske opreme, delovanje programa, pomanjkljivosti nosilcev podatkov, slabo izdelavo, neustrezno uporabo programske opreme ali naprav UPS ter pomanjkljivosti dokumentacije in priloženih gradiv.
Ne jamčimo za pravilno delovanje programske opreme in zaščito vašega sistema ali datotek, ki se lahko poškodujejo zaradi morebitnega nepravilnega delovanja naše programske opreme. Ne jamčimo za pravilno delovanje programske opreme z operacijskimi sistemi in ne prevzemamo odgovornosti za izgubo podatkov ali moteno izvajanje delovnih postopkov.

Obvezno polje*